Kimseden fayda ummam, dilenmem kol kanat;
Kendi boşluk ve gökkubbemde uçar giderim;
Eğilmek, esaret zincirinden ağırdır boynuma;
Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir şairim.

Tevfik Fikret

18 Ocak 2011 Salı

Onur Beyaztaş, Başkan taraftarına ihanet etmiştir..., İnternet Spor, Spor haberleri, Yerel spor, Yerel haber, Spor, Haber, Foto Haber, Video Haber, Futbol, Basketbol, Motor Sporları, Formula 1

Onur Beyaztaş, Başkan taraftarına ihanet etmiştir..., İnternet Spor, Spor haberleri, Yerel spor, Yerel haber, Spor, Haber, Foto Haber, Video Haber, Futbol, Basketbol, Motor Sporları, Formula 1

Başkan taraftarına ihanet etmiştir...

Bugün Salı

Öncelikle uzun bir rahatsızlık döneminden sonra sizlerle tekrar beraber olmanın mutluluğu içindeyim. Beni okumaktan keyif alan ve almayan tüm internetspor okuyucularına sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Nasıl başladı?

Aslına bakılırsa tüm bu olayların meydana geleceği Ali Sami Yen stadının kapanış maçında belliydi. Yönetimin hazırlamış olduğu rezalet kapanış programı, bu takımın cefasını hiç düşünmeden çeken taraftarı sayesinde düzelmişti. Kötü organize edilen bu programın yanı sıra, Türk Telekom Arena stadının reklamları yapılırken eline mikrofonu alan her kişinin sürekli Başbakan’ dan bahsetmesi, daha o gün seslerin hafif hafif çıkmasına sebebiyet vermişti.

Bu bi nebze sineye çekildi. Derken, büyük gün geldi çattı. Saat 14:00 sularıydı stada girdim. Taraftarı ilk çıldırtan şey sonu hiç gelmeyen Türk Telekom reklamları oldu. Öyleki; taraftar ne zaman bu mutluluğu paylaşmak istese, reklam, skor tabelasının ekranına yansıyor, ses açılıyor ve sanki taraftar bastırılmaya çalışılıyordu. İlk kıvılcım burada ateşlendi.

Bu yetmezmiş gibi, başta Adnan Polat olmak üzere reklamlarda herkesin sürekli Sayın Başbakandan bahsetmesi, oraya gelen binlerce taraftarı sinirlendirmeye başlamıştı.

Gelelim protesto dakikalarına. Günlerdir açılış yerine Sayın Başbakan’ın reklamını yapmaya çalışan yandaşları bir şeyi yanlış hesaplamışlardı.

Galatasaray’lı mutsuzdu…

Bir de bunun üstüne sürekli bağış kampanyasıymış gibi!! üstüne basa basa Sayın Başbakan’ın desteğinden bahsetmişlerdi.

Evdeki hesap çarşıya uymadı!

Başbakan içeri girdiğinde stadın hemen hemen yarısı ıslıklı protestoya başladı. Demokratik bir ülkede olması gereken en doğal hakkını kullandı yani. Fikirlerini beğenmediği bir devlet adamını “hakaret etmeden, kaba saba hareketler yapmadan“ protesto etti.

Ama TOKİ Başkanı Albayrak yılmadı. Sırf Sayın Başbakan’a hoş görüneceğim diye, Galatasaray taraftarını çıldırtmak üzere bir provokasyona imza attı.

Aslında çok ama çok iyi oldu. Kimin ne olduğu daha iyi ortaya çıktı.

Özhan Başkan sizi affetmeyecek

Aslında taraftarı çıldırtan unsurlar bununla sınırlı değildi. Projenin ilk mimarları olan başta merhum Özhan Canaydın Başkan, ta ki; taraftar hatırlayana kadar unutulmuş ve ismini anarak ne bir anons geçilmiş ne de gösterilen sinevizyonlarda görüntüsü çıkmıştı.

Kulübüne her zaman sahip çıkan şanlı taraftar büyük Başkanını unutmamış ve hep bir ağızdan koro halinde Özhan Canaydın diye haykırmaya başlamıştı.

Bırakın merhumu anmayı, bir de “acz“ içinde gösterilmesine müsaade etmişti sayın Başkan Polat.

Bundan dolayıdır ki; Özhan Canaydın seni affetmeyecek sayın başkan….

Kendi taraftarına ihanet etti..

İşin bunlardan daha acı bir tarafı var. Başkan Polat, Sayın Başbakanı uğurlarken, hükümet görevlilerinin onun azarlamasını ve Galatasaray taraftarına hakaret edilmesine sessiz kalmıştır.

Bu da yetmezmiş gibi ertesi gün basın karşısına çıkıp, demokratik hakkını kullanan taraftarını kameralarla izleyip fişlemekle tehdit etmiştir.

Orada dur Başkan. İhanetin son perdesi dün geceydi…..

Galatasaray taraftarını, ona gönül verenleri yeterince üzdün. Bu taraftarı fişleyip birilerinin önüne atmaya ne senin gücün yeter ne de bir başkasının….

Fişlemek yerine sizin ve TOKİ başkanının yapması gereken tek şey, tüm Galatasaray camiasından özür dilemektir….

Bunu yapmadığınız takdirde;

Galatasaray taraftarını sattığınız bu gün, tarihe kara bir leke olarak geçecektir…

And içeriz….

Türk Telekom da değil çamurda oynasak da , tehditlere maruz kalsak da , seni izlememize ve sevmemize engel olunmaya çalışılsa da;

Ömür boyu seni seveceğimize And içeriz GALATASARAY……

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder